termékcsere, termék visszaküldése, reklamációk

Az, hogy erre az oldalra kattintottál, csak egyet jelent - termékünkkel nem voltál megelégedve, így azt ki szeretnéd cserélni vagy vissza szeretnéd kapni a termék árát. Ennek semmi akadálya! Itt minden szükséges információt megtalálhatsz.

Termékcsere

A csere a megrendelés beérkezésétől számított 14 napon belül lehetséges. A terméket viseletlen állapotba, címkével ellátva kell postázni az eredeti csomagolásban. Ne feledd el kitölti a reklamációs nyomtatványt sem! Amennyiben a terméket egy másikra szeretnéd kicserélni, bizonyosodj meg arról, hogy még mindig elérhető weboldalunkon a kívánt nagyságban és színben. Amennyiben a terméket nem tudjuk kicserélni, visszakapod az árát.

Termék visszaküldése

A terméket indokolatlanul 100 napon belül tudod visszaküldeni. Egyszerűen csomagold be a terméket a reklamációs nyomtatvánnyal együtt és postázd címünkre. A termék árát általába 14 napon belül utaljuk.

Reklamáció

Még ha gondosan ellenőrizzük is a termékeket, megeshet, hogy rendelésedet reklamálnod kell. A garancia idő 24 hónap. A folyamat előtt kérlek lépj velünk kapcsolatba az info@atestilusod.hue-mail címen, ahol megbeszéljük rekmalációd részleteit.

A reklamációs nyomtatványt itt lettöltheted.

A cserére vagy visszaküldésre szánt terméket ide küldd:
HANDEL.SK spol. s r. o.
Pod Vinbargom 1
085 01 Bardejov
Szlovákia

Kérdések esetén vedd fel velünk a kapcsolatot:
info@atestilusod.hu
+36 30 711 0415

Cicomás Instagram inspirációk