Kik vagyunk?

Divatot kedvelő fiatal csapat, akik rajonganak a szép otfitekért. Ismered azt az érzést, amikor egy fiatal ember nem szívesen fogadja el az idősebbek és tapasztaltabbak utasításait? Pontosan így éreztük magunkat mi is. A divat tippek, amiket az áruházak kínáltak, nem voltak számunkra érdekesek és inspirálóak. Így jött létre a saját divatot követő cégünk. Nagyot kockáztattunk, mikor úgy döntöttünk, mi leszünk azok, akik a divatot diktálják. Eleinte pólók tervezésével és nyomtatásával foglalkoztunk, most viszont már 7 európai országban diktáljuk az új stílusokat.

Újdonságok és vadonatúj divat darabok

Egyszerű pólók, pulóver szettek szerelmeseknek, stílusos hátizsákok, természetkímélő vászontáskák. Jól hangzik, ugye? Mindezek mellett egy-két háztartásban hasznos eszközzel is bővült készletünk.

Reggelente ébredj egyedi tervezésű ágyneműben, esetleg rendeld meg legújabb párnáink egyikét. Ha épp ajándékot keresel barátaidnak vagy családodnak, biztos értékelni fogod a személyre szabott termékeinket.

Öröm vásárolni

Mindent, amit weboldalunkon találsz, sajátkezüleg készítünk. Az egyedi darabokat saját magunk tervezzük, s mindezek mellett igyekszünk kizárólag minőségi anyagokkal dolgozni. A termékeket magunk varrjuk, a nyomtatott darabokat pedig figyelmesen ellenőrizzük. Amennyiben termékünkkel nem leszel megelégedve, 100 napig, indoklás nélkül vissza tudod küldeni.

 • Egyedi dizájn

  Minden termékünk saját tervezésű.

 • Minőségi anyagok

  Az anyagokat kizárólag tanúsított forgalmazóktól szerezzük be.

 • Részletes nyomtatás

  Minőségi és tartós technológiákat alkalmazunk. A gyártás után az egyes darabok ellenőrizve vannak.

 • Precíz varrás

  Termékeinket varrását nálunk, Szlovákiában biztosítjuk.

 • 100 nap a visszaküldésre

  Jól hallottad! A visszaküldést méghozzá meg sem kell indokolni.

Cicomás Instagram inspirációk